Stefanesti-Valcea.

Anunturi pentru Stefanesti

adauga si tu

Germania Agricultura (Capsuni & Zmeura) Ma numesc Moldovan George si ma ocup cu contracte de munca pentru Germania la cules de capsuni si zmeura . Ofer contracte numai pentru anul 2013 deoarece pentru 2012 au fost ocupate locurile .
Pentru contract este necesar sa ne intalnim fata in fata pentru a explica mai bine si conditiile de munca, dar si pentru a prezenta actele si pentru un viitor contract .
Nu va mai lasati pacaliti de altii care spun sa le trimiteti bani inainte si dupa aceea nu mai auziti de ei . Eu te pot ajuta sa ai un loc de munca bun si sa faci ceva ban ca sezonier, deoarece si eu lucrez la aceasta firma de ceva ani buni . Oferta este numai pentru Judetul Valcea pentru a ne intalnii . Daca sunteti din alta localitate veniti sa ne intalnim .
Nu am firma de recrutari sau etc ... eu pot lasa doar cautiuni pentru efectivul de oameni de anul viitor .
Conditiile de munca sunt dificile pentru cei care nu stiu ce nseamna sa lucrezi in agricultura . Pentru cei care stiu ce inseamna sa lucrezi in agricultura o sa fie usor . Metoda de plata este LA LADITA, adica ... cat tragi atat primesti, pretul pentru o ladita culeasa este de 2,50 EUR . Se munceste si in ploaie in primul rand , tot ce este necesar pentru plecare este descris in contract cand o sa il primiti .
Doresc daca se poate seriozitate si astept sa ma contactati.
Pentru imagini vizitati pagina mea de Facebook :
http://www.facebook.com/profile.php?id=100003650020713&sk=wall 11.03.2012

Adaugat de contracte

VAND TEREN INTRAVILAN COMUNA STEFANESTI VALCEA VAND TEREN INTRAVILAN COMUNA STEFANESTI VALCEA CU SUPRAFATA DE 4200 MP/ FACILITATI APA ,GAZE ,CURENT ELECTRIC,CANALIZARE,ETC
TERENUL ESTE EXACT LANGA NOUA SALA DE SPORT DIN COMUNA
CONTACT :0730711811
MAIL:descult2000@yahoo.com
PRET 65000 EURO
URGENT! NEGOCIABIL ! 22.05.2011

Adaugat de descult